Job hos os

Studerende og nye medarbejdere.

Kunne du tænke dig et job, hvor du skaber det bedste dagtilbud, hvor børn trives og udvikler sig? Og kunne du tænke dig at udvikle din faglighed sammen med dine kolleger?

Så bliv en del af Klynge D.

Du får passionerede kolleger med høj faglighed, som sætter pris på et tæt og godt samarbejde. Hos os bidrager vi alle sammen til, at vi kan lykkes bedst muligt. Det, vi skal lykkes med sammen, er at udvide børnenes forståelser, skabe bedst mulige vilkår for deres læring og gøre dem til aktive medskabere af deres eget liv.

Som ledelse vægter vi høj faglighed - både hos vores kommende medarbejdere - men også hos os som ledelse. Vi reflekterer over egen praksis og er nysgerrige på vores ledelsesstil og åbne for nye perspektiver. Vi vil altid stå til rådighed som en faglig sparringspartner i din hverdag.
Du vil opleve, at vi som ledelsesteam i klyngen arbejder tæt sammen og har et stærkt samarbejde på tværs. Du vil dermed kunne møde os alle i din hverdag. Vi er et stærkt ledelsesteam, der sammen arbejder vi ud fra den systemiske tankegang.

Læs mere om os

Luk alle
Udfold alle
Tegnet frise af forskellige situationer med børn i leg